Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Оголошення про проведення конкурсів із визначення проєктів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надасться фінансова підтримка за рахунок коштів обласного бюджету у сферах «національно-патріотичне виховання молоді» і «молодіжна політика» у 2021 році.

Оголошення про проведення конкурсу із визначення проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка за рахунок коштів обласного бюджету у сфері «національно-патріотичне виховання молоді» у 2021 році.

Оголошення про проведення конкурсу із визначення проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка за рахунок коштів обласного бюджету у сфері «молодіжна політика» у 2021 році.

Порядок використання коштів обласного бюджету, за рахунок яких надається фінансова підтримка інститутам громадянського суспільства (на конкурсній основі) для реалізації проєктів у сферах державної молодіжної політики та національно-патріотичного виховання молоді.

Заява на участь у конкурсі з визначення проєктів інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка.