Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

21 серпня до першого заступника голови ХОДА зверталися переважно за допомогою у вирішенні земельних та транспортних питань.

Так, житель Харківської області, котрий працює у навчальному виробничому дослідницькому центрі, звернувся з питанням щодо отримання кадастрового номера на земельну ділянку установи. Перший заступник голови ХОДА доручив спеціалісту ГУ Держгеокадастру в Харківській області допомогти заявнику в оформленні всіх необхідних документів.

Частина питань, що порушувались під час особистого прийому громадян, також стосувалася транспортних питань. Зокрема, жителька Дергачівського району звернулася з питанням відновлення графіку приміського автобусного маршруту сполученням Харків - Козача Лопань.

«Три роки тому автобуси припинили ходити цим маршрутом, адже стан дорожнього покриття був незадовільний, - зазначила заявниця. – Зараз дорогу відремонтували, та після відновлення руху автобусів графік їх курсування - лише три рази на добу, хоча раніше вони їздили кожну годину».

Заступник голови ХОДА повідомив заявниці, що на цей маршрут було оголошено тендер, але перевізники не взяли в ньому участі.

«Найближчим часом буде ще раз оголошено тендер на приміський автобусний маршрут сполученням Харків - Козача Лопань», - сказав Марк Беккер.

Це та інші питання, озвучені у ході особистого прийому, перший заступник голови ХОДА взяв під особистий контроль.