Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Південному звели новий 3-поверховий корпус дитсадка

У Південному звели новий 3-поверховий корпус дитсадка

Зараз у будівлі проводять внутрішні роботи та утеплюють і фарбують фасад.

Реконструкція Південноміського ДНЗ триває другий рік та вже йде до завершення. Тут оновлюють наявний 2-поверховий корпус та будують новий – 3-поверховий. До цього в закладі працювали 6 дошкільних груп, у яких навчалися 145 дітей. Але дитсадок був перевантажений і не міг надавати якісну дошкільну освіту всім охочим. Тому його й вирішили розширити.

«Уже побудовано 3 поверхи нового корпусу, встановлені вікна та двері, проведено електромонтажні роботи, змонтовано внутрішню систему водопостачання та водовідведення. У новому корпусі обладнали вентиляцію та влаштували покрівлю з полімерної мембрани, виконується штукатурення стін. Ведуться роботи з утеплення та фарбування зовнішніх стін нового корпусу, з лицювання стін туалетів плиткою», - розповіли про хід робіт у Харківській РДА.

У старому корпусі дитсадка перепланували приміщення, а обидві будівлі поєднали переходом. У старому корпусі також проводять ремонт – зараз штукатурять стіни. Фінансується реконструкція з обласного та районного бюджетів. Відкрити оновлений заклад планують до кінця року. Це дозволить створити 130 додаткових місць для дошкільнят.