Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До осені Великобурлуцький інклюзивно-ресурсний центр отримає нове приміщення

До осені Великобурлуцький інклюзивно-ресурсний центр отримає нове приміщення

У будівлі, де розміститься заклад, уже завершують реконструкцію.

Великобурлуцький інклюзивно-ресурсний центр розташується на першому поверсі адміністративної будівлі відділу освіти РДА. Зараз коштом місцевого бюджету тут проводять капремонт. Підрядники виконали понад половини запланованих робіт.

«Уже встановлено міжкімнатні перегородки та двері, виконано штукатурку стін, залито бетоном підлогу, замінено електромережу, підведено комунікації. Завершити роботи планують у серпні», - повідомила заступниця голови Великобурлуцької РДА Тетяна Нестайко.

Директорка Великобурлуцького інклюзивно-ресурсного центру Ольга Канівець відзначає: на нове приміщення з нетерпінням чекають як фахівці центру, так і його відвідувачі - діти з особливими освітніми потребами та їхні батьки. На обліку в центрі зараз перебувають 7 дітей, проте, за оцінками фахівців, кількість учнів збільшуватиметься.

«У новому приміщенні центру буде обладнано окремі кабінети психолога, логопеда, дефектолога, а також зала лікувальної фізкультури. Зараз же ми працюємо в невеликому приміщені, де не маємо можливості надавати корекційну допомогу в повному обсязі», - говорить директорка центру.

Ольга Канівець також зазначає, що більша частина необхідного обладнання, меблів та оргтехніки вже закуплена, й після переїзду до реконструйованого приміщення центр зможе працювати на повну потужність.