Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична привітала правоохоронців Харківщини з Днем Національної поліції України

Юлія Світлична привітала правоохоронців Харківщини з Днем Національної поліції України

Голова ХОДА відзначила, що реформа МВС стала наймасштабнішою та найпоказовішою в історії нашої держави.

«Перед державою в 2014 – 2015 роках постало дуже важке питання: в умовах війни реформувати одну з найрозгалуженіших та найважливіших ланок життя суспільства. Держава пішла на це. І, незважаючи на всі складні умови, саме реформа в МВС стала наймасштабнішою в житті нашої держави та найпоказовішою», - сказала голова ХОДА, звертаючись до особового складу ГУ Національної поліції України в Харківській області.

Юлія Світлична підкреслила, що спільними зусиллями влади та правоохоронців у 2015 – 2016 роках Харківська область з нестабільного регіону перетворилася на взірцевий для всієї України.

«Тепер до нас, на Харківщину, приїжджають іноземні гості та відкривають свої представництва. Ми з вами проводимо найвагоміші європейського рівня заходи – як спортивні, так і політичні, економічні. Ми з вами сьогодні стаємо форпостом не тільки нашої держави, а й усієї Європи. На вас покладаються надії всіх – і жителів Харківської області, й у цілому громадян України. Ви – обличчя реформи. Упевнена, що завзятість, професіоналізм і, в першу чергу, бажання змінитися, зроблять те, чого дійсно від вас очікують люди».

Начальник Головного управління Національної поліції України в Харківській області Валерій Сокуренко подякував голові ХОДА та керівникам силових структур регіону за підтримку реформи поліції та взаємодію під час охорони громадського порядку й у забезпеченні боротьби зі злочинністю.

«Сподіваємося, що за підтримки органів влади ми й надалі працюватимемо краще», - сказав Валерій Сокуренко.

Увагу своїх підлеглих він акцентував на очікуваннях, які мають щодо роботи Національної поліції громадяни України, та побажав поліцейським справджувати ці надії суспільства.

«Громадяни вимагають, щоб ми якісніше виконували свої обов’язки, швидко та професійно реагували на злочини, проявляли справедливість і людяність. Поліцейський має бути ввічливим та доброзичливим, незважаючи на те, яка ситуація та яка робота його очікує», - наголосив Валерій Сокуренко.