Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Об’єкти ЖКГ області підготовлені до опалювального сезону на 30%

Об’єкти ЖКГ області підготовлені до опалювального сезону на 30%

Питання підготовки до зими обговорили під час всеукраїнської селекторної наради під головуванням Віцепрем’єр-міністра України – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка.

У нараді, яка пройшла 21 червня, взяв участь заступник голови ХОДА Вадим Данієлян.

Він зазначив, що для організації роботи з підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період розпорядженням голови ХОДА створено обласний штаб.

«Згідно із затвердженим графіком необхідно провести 9 засідань штабу, на яких буде розглянуто стан підготовки та хід вирішення проблемних питань у 27 районах, 6 містах обласного значення та місті Харків, - зазначив Вадим Данієлян. – Станом на сьогодні ми вже провели три таких засідання».

Він зауважив, що згідно з останніми даними у соціальній сфері підготовлено 560 з 2515 закладів – це 22,3%. Житловий фонд готовий до осінньо-зимового періоду на 30,7%, теплове господарство - на 29,8 %, а водопровідно-каналізаційне - на 30,6%.

«Також триває підготовка дорожньо-мостового господарства комунальної власності, - сказав Вадим Данієлян. – Проведено 30,6% капітальних та поточних ремонтів вулиць і доріг у населених пунктах загальною площею близько 369 тис. кв.метрів. Спеціалізована техніка готова на 31,3%, а також на 30,03% заготовлено посипального матеріалу та реагентів».

Теги