Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Богодухові відкрили молодіжний хаб «Комп’ютерна грамота»

У Богодухові відкрили молодіжний хаб «Комп’ютерна грамота»

Гурткова комп’ютерна кімната працюватиме на базі районного Центру дитячої та юнацької творчості.

У відкритті хабу взяли участь заступники голови ХОДА Анатолій Бабічев та Вадим Данієлян, які 14 червня відвідали район з робочою поїздкою.

У Центрі дитячої та юнацької творчості, що розташований у селищі Богодухів, функціонує 18 гуртків різного напрямку, що доступні для кожного жителя району дошкільного та шкільного віку і охоплюють своїми послугами понад 3200 дітей.

За словами Анатолія Бабічева, ідею для створення цього молодіжного хабу запропонували самі діти з Богодухівського району.

«Реалізація стала можлива завдяки коштам району. Заклад взяв участь у конкурсі, і реалізували проект з сучасною гуртковою кімнатою, - сказав Анатолій Бабічев. – Ми сьогодні привезли сертифікат на комп’ютерну техніку для молодіжного простору. Це надасть можливість для кожного жителя району скористатися інтернетом, знайти нову для себе інформацію».

За словами начальниці відділу освіти Богодухівської РДА Ірини Повойко, у районі вже давно хотіли створити молодіжний простір з мобільними партами, інтерактивною дошкою та сучасною комп’ютерною технікою.

«Не лише оснащення сучасне, а й інтер’єр оформлено у креативному стилі, все для творчого розвитку дітей району», - сказала Ірина Повойко.

Також заступники голови ХОДА Анатолій Бабічев та Вадим Данієлян оглянули Центр дитячої та юнацької творчості, зокрема, спортивну залу та танцювальну кімнату для гуртка «Хореографія».

Більше фото