Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Медиків Дергачівського району привітали з професійним святом

Медиків Дергачівського району привітали з професійним святом

13 червня з робочою поїздкою район відвідали заступники голови ХОДА Анатолій Бабічев та Вадим Данієлян.

У рамках візиту вони взяли участь в урочистому заході, присвяченому Дню медичного працівника.

Анатолій Бабічев передав учасникам свята вітання від голови ХОДА Юлії Світличної.

«Багато хто вітає медичних працівників лише у день професійного свята, і це несправедливо, - зауважив у своєму виступі Анатолій Бабічев. – Команда ХОДА та особисто керівниця області Юлія Світлична щоденно приділяє увагу розвитку сфери охорони здоров’я області та поліпшенню умов роботи медичних працівників».

Він зазначив, що впродовж останніх років в області проведено багато ремонтних робіт у медичних закладах, які чекали на це десятиліттями. Сьогодні в області будуються нові амбулаторії, заклади оснащуються сучасним медичним обладнанням.

Вадим Данієлян у своєму виступі акцентував увагу на тих відновлювальних роботах, які проводяться саме у Дергачівському районі.

«Що стосується сфери охорони здоров’я, то на Дергачівщині будуються дві сільські амбулаторії, ремонтується лікарня та  поліклініка», - навів приклади заступник голови ХОДА.

Він наголосив, що важливим - і для надання своєчасної медичної допомоги, в тому числі, є питання ремонту доріг.

«Жителі Дергачівщини звернулися до голови ХОДА Юлії Світличної з питанням ремонту дороги Дергачі – Козача Лопань, і на сьогодні на цій ділянці вже проходять масштабні ремонтні роботи», - зазначив Вадим Данієлян.

Під час заходу заступники голови облдержадміністрації вручили почесні відзнаки ХОДА заслуженим працівникам медичної сфери Дергачівщини.

«За останній рік у нас відбулися дуже значні зміни: закуплено комп’ютерну техніку для кожного сімейного лікаря, проведено ремонти у кабінетах, оновлено матеріально-технічну базу», - розповіла нагороджена - сімейний лікар Солоницівської амбулаторії Катерина Титоренко.

Після святкового заходу заступники голови ХОДА також поспілкувалися з громадою Дергачів та обговорили питання, пов’язані з розвитком міста та району.