Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вадим Данієлян провів особистий прийом громадян

Вадим Данієлян провів особистий прийом громадян

7 червня жителі області зверталися до заступника голови ХОДА за допомогою у вирішенні питань зі сфери ЖКГ.

Так, про аварійний стан покрівлі 2-поверхового 16-квартирного житлового будинку в селі Горького Богодухівського району розповіли місцеві жительки. За їхніми словами, будинок потребує термінового ремонту, з місцевого бюджету кошти не виділяються.

Вадим Данієлян надав заявницям інформацію, зокрема, розповів про можливості отримання коштів з державного бюджету для ремонту й утеплення будинку, якщо мешканці створять ОСББ. Необхідну інформацію заявникам нададуть фахівці Департаменту ЖКГ та розвитку інфраструктури ХОДА.

З проханням про допомогу в ремонті старого житла також звернувся пенсіонер з Дергачівського району.

Житель Харкова просив сприяння в передачі електромереж садового товариства на баланс енергетичної компанії, що обслуговує. Вадим Данієлян обіцяв розібратися в питанні і сприяти його вирішенню.

Жителька Валківського району поскаржилась на дії газовиків. Жінка повідомила, що у неї немає заборгованості за споживання газу, проте, поки вона перебувала на лікуванні, працівники газової служби відключили її домоволодіння від газопроводу.

«Обов'язково з'ясуємо у газовиків причини таких дій і допоможемо з підключенням. Права громадян не повинні порушуватися», - зазначив Вадим Данієлян.

Крім того, до заступника голови ХОДА зверталися з екологічними питаннями, проханнями про оформлення житла, перерахунку показань за спожиту електроенергію.

Вирішення всіх питань, озвучених у ході особистого прийому, Вадим Данієлян взяв під особистий контроль.