Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко провів виїзний прийом громадян у Краснокутському районі

Євгеній Шахненко провів виїзний прийом громадян у Краснокутському районі

Питання, з якими жителі району зверталися до заступника голови ХОДА 4 червня, стосувались сфери газопостачання.

Так, житель села Китченківка просив сприяння в питанні підключення послуги газопостачання. За словами заявника, газовики відключили домоволодіння від газу ще в 2016 році, знявши лічильник для повірки без дозволу господарів. При цьому, як стверджує місцевий житель, боргів з оплати за газопостачання у нього немає. Проте, замість очікуваного підключення до послуги у споживача триває конфлікт з працівниками газової служби, який також розглядає поліція.

Мешканка села Основинці також просила вплинути на газовиків, які зняли прилад обліку на повірку, іншого лічильника не надали, а за спожиту послугу до оплати надали завищені, на її думку, дані.

Щоб розібратися в обох спірних ситуаціях, заступник голови ХОДА заслухав пояснення начальника ділянки ПАТ «Харківгаз» і зв'язався телефоном з керівництвом ТОВ «Харківгаззбут».

«Особисто беру під контроль вирішення цих питань - права громадян не повинні порушуватися. Кожне звернення буде розглянуто по суті», - зазначив Євгеній Шахненко.

Крім того, жителі Краснокутського району зверталися на прийом з питаннями щодо правомірності застосування коефіцієнта при нарахуванні за послугу газопостачання, а також про зарахування коштів субсидії за природний газ на особистий рахунок заявниці.

Євгеній Шахненко запевнив, що детально вивчить озвучені заявниками питання. Всі, хто прийшов на прийом, у разі необхідності, могли проконсультуватися з керівниками профільних підрозділів РДА та служб району.