Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На вихідних у Харкові відбудеться міжнародний фестиваль музики «Нове Коло – Metal East»

На вихідних у Харкові відбудеться міжнародний фестиваль музики «Нове Коло – Metal East»

Участь у заході візьмуть представники 7 європейських країн.

Фестиваль музики у стилі метал пройде 31 травня – 2 червня на Арт-заводі «Механіка».

«Культура дуже різнопланова, тому ми, зі свого боку, підтримуємо всі напрямки, – зазначив начальник Управління культури і туризму ХОДА Олег Яцина. - Подібний захід відбудеться у Харкові вже вдруге. Минулого року гості, переважно з інших країн, висловили бажання більш детально ознайомитися з культурним життям України та Харківщини, зокрема».

За інформацією Олега Яцини, під час фестивалю на локаціях будуть присутні працівники Харківського обласного туристично-інформаційного центру, які ознайомлять гостей з найбільш туристично привабливими куточками Харківщини.

«Понад 50% розкуплених білетів придбані поціновувачами музики в стилі метал із закордону, - повідомив арт-куратор проекту Валерій Завершинський. – Для всіх гостей фестивалю діятиме 15 різноманітних виставок, 5 спецпроектів, 2 перфоманси та інше».

Організатори заходу зазначають, що вони намагались створити унікальну і цілісну культурну подію, симбіоз усіх форм творчості.

«Завдячуючи підтримці керівництва області, нам вдалося організувати настільки масштабний проект, - сказав член організаційного комітету, архітектор проекту Костянтин Бондаренко. - Участь у фестивалі візьме 21 гурт з 7 країн. Це один з наймасштабніших фестивалів метал-музики у Східній Європі».

Більш детальна інформація про захід – тут