Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вадим Данієлян відвідав з робочою поїздкою місто Люботин

Вадим Данієлян відвідав з робочою поїздкою місто Люботин

Він оглянув об’єкти, які потребують ремонтів, а також взяв участь в урочистостях, присвячених завершенню навчального року.

У Люботині Вадим Данієлян зустрівся з мешканцями 2-поверхового житлового будинку на вул. Деповській і оглянув технічний стан будівлі.

«Будинок уже 20 років потребує капітального ремонту, оскільки зруйнувалася цегляна кладка, що викликало деформацію будівлі», - розповіли місцеві мешканці.

Як повідомили у Люботинській міській раді, вже розроблено проект, реалізація якого дозволить зменшити навантаження на фундамент та стіни. Ним передбачено полегшити конструкцію покрівлі, виконати підсилення цегляної стіни та плити перекриття другого поверху, а також виконати монолітний залізобетонний пояс по цегляній стіні, здійснити вимощення по периметру житлового будинку та встановити водостічну систему.

«На сьогодні робочий проект капітального ремонту житлового будинку пройшов експертизу, - сказав Вадим Данієлян. – Інформацію донесемо голові ХОДА Юлії Світличній для прийняття рішення щодо фінансування цих робіт».

Також у Люботині Вадим Данієлян відвідав свято Останнього дзвоника в місцевій гімназії №1. Він привітав присутніх від імені голови ХОДА Юлії Світличної.

«Бажаю школярам набратися сил та енергії для подальшого навчання. А випускникам - досягти тих результатів, про які вони мріють», - сказав заступник голови Харківської ОДА.

Теги