Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Боксери успішно представили Харківщину на міжнародних турнірах

Боксери успішно представили Харківщину на міжнародних турнірах

Змагання відбулись упродовж тижня в Україні, Сербії та Грузії. Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.

На міжнародному турнірі класу «А» Belgrade winner 2019, який пройшов у Сербії, на рахунку харківських боксерів були 2 золоті медалі. У змаганнях серед жінок у ваговій категорії до 57 кг перемогу здобула Юлія Циплакова, яка у фіналі здолала суперницю з Сербії Олену Зекіч.

На цьому ж турнірі в змаганнях серед чоловіків харків’янин Сергій Горсков став переможцем у ваговій категорії до 91кг. У фіналі він переміг росіянина Володимира Узуняна.

Загалом на турнірі в Сербії українські боксери завоювали 6 золотих, 1 срібну та 5 бронзових нагород і посіли перше загальнокомандне місце.

У Грузії на міжнародному турнірі з боксу імені Давида Квачадзе національна збірна України посіла друге загальнокомандне місце, завоювавши 4 золоті, 1 срібну та 1 бронзову медалі. Бронзовим призером у вазі до 60кг став харків’янин Юрій Шестак.

У Херсоні відбувся міжнародний турнір з боксу класу «А» пам’яті Миколи Мангера. На цих змаганнях представники Харківської області завоювали 2 срібні та 1 бронзову нагороди.

У ваговій категорії до 81кг друге місце посів Максим Коц. У фіналі він поступився Владиславу Михайлову з Вінницької області.

Також срібним призером став Іван Демченко. У фіналі вагової категорії до 91кг він поступився Марату Григоряну з Одеси.

Теги