Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські самбісти здобули медалі чемпіонату Європи

Харківські самбісти здобули медалі чемпіонату Європи

Молодіжні змагання відбулись з 12 по 14 квітня на Кіпрі. Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.

Чемпіоном Європи серед юнаків (спортсмени до 18 років) у вазі до 65кг став харків’янин Роман Труш. Він успішно дійшов до фіналу, де переміг суперника з Білорусі.

У змаганнях серед юніорок (спортсмени до 20 років) у вазі до 60кг «золото» здобула харків’янка Владислава Нецвіт, яка у фіналі здолала суперницю з Голландії.

Срібні медалі чемпіонату завоювали: Артур Мартіросян (юніори, вагова категорія - до 62кг), Мар’яна Михайлова (юніорки, вагова - до 64кг) та Анастасія Безатосна (юніорки, вагова - до 52кг).

Бронзовими призерами стали: Максим Казначеєв (юнаки, вагова - до 48кг), Ярослав Книш (юніори, вагова - понад 100кг), Євген Вегера (юніори, вагова категорія - до 100кг), Анастасія Безатосна (юніорки, вагова - понад 80кг).

Загалом збірна України здобула 6 золотих, 8 срібних та 15  бронзових нагород та посіла друге загальнокомандне місце серед юніорок, а також треті місця серед дівчат та юніорів.