Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У будівлі майбутнього близнюківського дитсадка на 150 місць вже виконують внутрішні роботи

У будівлі майбутнього близнюківського дитсадка на 150 місць вже виконують внутрішні роботи

Хід реконструкції приміщень колишнього банку «Україна» під ДНЗ перевірив Євгеній Шахненко під час робочої поїздки в Близнюківський район.

На доручення голови ХОДА Юлії Світличної її заступник відвідав Близнюківщину 26 березня. Євгеній Шахненко взяв участь у засіданні активу району, провів особистий прийом громадян та оглянув хід робіт на ключових об’єктах інфраструктури Близнюківщини.

Зокрема, він відвідав будівлю колишнього банку «Україна», яку зараз реконструюють під дитячий садок. Здати об’єкт планують цього року, і зараз роботи вже виходять на фінішну пряму. Фасад будівлі вже утеплено, тут забезпечено автономне теплопостачання – працює котельня на альтернативному паливі. Це дозволило взимку активно проводити внутрішні роботи. Зараз будівельники вкладають кахель, фарбують стіни та стелі в побутових та ігрових кімнатах. Триває встановлення енергоощадних дверей. Роботи йдуть за графіком.

На новий дитсадок жителі Близнюків дуже розраховують – два дошкільні навчальні заклади, що працюють зараз у райцентрі, перевантажені в півтора раза.

«Новий дошкільний заклад забезпечить 150 місць. Будівля спроектована згідно з усіма нормами. Тут буде новий харчоблок, ігрові кімнати та приміщення для інклюзивної освіти», - відзначив Євгеній Шахненко.

Під час робочої поїздки заступник голови ХОДА оглянув ще 3 об'єкти, які реконструюватимуть цього року: районний Будинок культури, Близнюківський ліцей та Садовську ЗОШ, де капітально відремонтують покрівлі.