Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вагові комплекси на дорогах області розпочнуть роботу вже навесні

Вагові комплекси на дорогах області розпочнуть роботу вже навесні

Питання забезпечення контролю руху великогабаритного транспорту дорогами регіону обговорили під час робочої наради в ХОДА.

Захід відбувся 25 березня під керівництвом першого заступника голови ХОДА Марка Беккера. Він зазначив, що у 2018 році велика увага приділялася ремонту дорожнього покриття на території всієї області. Але низка причин, у тому числі й недостатній контроль руху великогабаритного транспорту дорогами області, призводять до руйнування автошляхів.

«На даний момент у нас є достатня кількість вагових комплексів, які можна розмістити на території регіону, - зазначив перший заступник голови ХОДА. - Нам потрібно організувати чітку роботу в зазначеному напрямку та виключити пересування транспорту, що перевищує вагову норму».

За інформацією Марка Беккера, вже на початку квітня вагові комплекси пройдуть необхідну сертифікацію та зможуть розпочати свою роботу. Перший заступник голови ХОДА зазначив, що до перевірки транспорту будуть залучені представники не лише Управління Укртрансбезпеки в Харківській області, патрульної поліції, а й дорожні служби.