Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична зустрілася з активом Асоціації будівельників Харківської області

Юлія Світлична зустрілася з активом Асоціації будівельників Харківської області

Кращих будівельників регіону 22 березня вшановували в стінах реконструйованої великої зали Харківської філармонії.

Більшість учасників зустрічі брали безпосередню участь у головному харківському культурному будівництві останнього десятиліття. Відкриваючи зустріч, голова ХОДА подякувала всім причетним до реконструкції філармонії.

«Сьогодні ми зібралися в одній з найкращих концертних залів України, яку зведено вашими зусиллями. Дякую вам за таку працю», - сказала Юлія Світлична.

Вона зазначила, що будівництво та ремонти завжди свідчать про розвиток і добробут - як окремої сім'ї, так і цілої країни.

«У Харківській області 384 будівельних компанії. У них працює понад 17 тисяч будівельників. За минулий рік ми збільшили обсяги будівельних робіт і за показниками є одними з лідерів на території України. А всього 4 - 5 років тому наші будівельники зводили взводного-опорні пункти в зоні АТО. Ми тоді й подумати не могли, що зможемо найближчим часом побудувати такі колосальні об'єкти, як обласна філармонія, що наші вулиці будуть тихими, спокійними та мирними, що в нас з вами буде так багато роботи, - сказала Юлія Світлична. - Такими темпами область ще не розвивалася ніколи за часи незалежності України. І в нас попереду ще багато об'єктів».

Керівник області зазначила, що фінансування на подальші будівельні роботи вже виділено з обласного бюджету, та велику кількість проектів внесено до стратегії розвитку області.

«Ми ремонтуємо школи, дитячі садки, лікарні, об’єкти сфери соціальних послуг. Будуємо новий онкологічний комплекс, який буде рятувати життя людей, культурні об'єкти, фізкультурно-оздоровчі комплекси. Нарешті в області стали реалізовуватися соціальні програми - такі, як «Доступне житло», - сказала глава ХОДА.

Під час заходу вона вручила відзнаки облдержадміністрації кращим будівельникам регіону.

Голова правління АТ «Трест «Житлобуд-1» Олександр Харченко подякував Юлії Світличній за високу оцінку праці будівельників.

«Ми нарешті для харків'ян зуміли зробити таку будівлю. Я хотів би подякувати обласній адміністрації за те, що ми змогли закінчити цей об'єкт. Хочу подякувати всім учасникам будівництва. Сюди вкладено велику працю. І це не кінець. Як сказала Юлія Олександрівна, у нас попереду - великі завдання», - сказав Олександр Харченко.

Більше фото