Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У школі м. Первомайського замінять дах

У школі м. Первомайського замінять дах

З роботою навчального закладу ознайомився заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев під час робочої поїздки до Первомайського району.

«Кошти з обласного бюджету вже виділені. І дах буде замінено. З керівництвом міста ми обговорили план роботи з подальшого покращення матеріально-технічної бази школи, - сказав Анатолій Бабічев. – Ми впевнені в результатах реформування, результатах впровадження концепції «Нової української школи». Багато ще чого потрібно зробити. Ми маємо амбітні плани. На рівні області працює сильна команда».

Анатолій Бабічев також нагадав, що найближчим часом повинні надійти кошти державної субвенції на подальше впровадження концепції «Нової української школи».

«Впровадження «Нової української школи» потребує наявності спеціальних меблів, деякого обладнання, дидактичних матеріалів. І в нас все це є і з’явилося своєчасно, - зазначила директор школи №7 Галина Терещенко. - Від імені колективу нашого закладу хочу подякувати обласній владі, що за останні роки ми відчуваємо зміни у кращий бік. Нам дійсно приділяється велика увага. Зокрема, ми отримали сучасне обладнання для кабінету фізики, яке активно використовують у навчальному процесі». 

Окрім того, батьки учнів школи звернулися до голови ХОДА Юлії Світличної з проханням вирішити питання стосовно ремонту у кабінеті фізики. За словами активу навчального закладу, умови, в яких навчаються діти, далекі від сучасних.

Анатолій Бабічев пообіцяв розглянути і знайти шляхи вирішення цього питання найближчим часом.