Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Плани розвитку Харківської області є абсолютно реалістичними. Прем’єр-міністр України

Плани розвитку Харківської області є абсолютно реалістичними. Прем’єр-міністр України

Це Володимир Гройсман заявив, підбиваючи підсумки розширеного засідання Ради регіонального розвитку Харківської області.

Захід відбувся 14 березня в Палаці студентів Національного юридичного університету ім. Я.Мудрого. У Раді взяли участь представники районів Харківщини, керівники ОТГ, промислових підприємств, вишів, медичних закладів тощо. Під час засідання голова ХОДА Юлія Світлична та керівники об’єднаних громад регіону розповіли про результати роботи та подальші плани розвитку.

«Я дуже задоволений був почути про плани області на найближчий час. Вони є абсолютно реалістичними, і у вас є абсолютно все для того, щоб це зробити. Хотів подякувати кожному з вас. Це дуже добре, коли в людини є не тільки обов’язок виступити, а коли є запал, енергія до змін. І я відчув це в усіх виступаючих. Одразу відчув це від голови обласної державної адміністрації Юлії Олександрівни», - сказав Володимир Гройсман, підбиваючи підсумки заходу.

Нагадаємо, в ході засідання Ради регіонального розвитку Юлія Світлична повідомила, що в найближчі 3 роки заплановано відновлення 2000 об’єктів на Харківщині.

Більше фото