Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

За вирішенням питань, що переважно стосувалися земельних відносин та пасажирських перевезень, 6 березня звернулось понад 10 жителів Харківської області.

Так, один із заявників під час особистого прийому повідомив, що він має намір скласти договір оренди водного об’єкта в Лозівському районі.

«Уже впродовж багатьох років я намагаюсь скласти договір оренди, мені надійшла відповідь, що не можна скласти без водного паспорта. А коли я подав заяву на оформлення водного паспорта, мені сказали, що немає договору оренди», - зазначив заявник.

За його словами, він вже понад 8 років намагається вирішити це питання.

Перший заступник голови ХОДА Марк Беккер повідомив заявнику, що впродовж часу, поки він намагається розібратися з цією ситуацією, процедура оформлення, і справді, змінилася.

«Усі документи на водний об’єкт, що ви зібрали впродовж всього періоду, ми візьмемо на доопрацювання, і відповідні спеціалісти розглянуть усі можливості допомоги вам у цьому питанні», - сказав Марк Беккер.

У ході заходу також розглядалися питання відносно забезпечення пільгового проїзду на маршрутах області та виплати заборгованості по заробітній платі. Всі питання, що були озвучені під час прийому громадян, Марк Беккер пообіцяв детально вивчити та надати заявникам відповіді й можливу допомогу в рамках законодавства України.