Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

КатеринаТабашник, Марина Килипко і Лілія Клінцова вибороли медалі на міжнародних турнірах

КатеринаТабашник, Марина Килипко і Лілія Клінцова вибороли медалі на міжнародних турнірах

Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.

26 січня на турнірі Hustopecskeskakani, який пройшов у чеському Густопече, краще за суперниць у стрибках у висоту виступила Катерина Табашник. Харків’янка впевнено дійшла до висоти 1.91м, яку підкорила з другої спроби. Потім подолала планку на висоті 1.94м, 1.97м та з першої спроби встановила новий особистий рекорд – 1.99 метра, який і приніс їй перемогу. Штурмувала Катерина і висоту 2.01м, але поки вона не підкорилася. Друге місце з таким само результатом (1.99м) посіла ще одна українка Ярослава Магучіх.

Марина Килипко завоювала срібну медаль у змаганнях зі стрибків з жердиною на турнірі PSD BankIndoorMeeting, який 27 січня відбувся у Дортмунді, Німеччина. Вона розділила друге місце з німецькою спортсменкою Катаріною Бауер. Обидві з першої спроби подолали 4.40 м. Перемогла в цій дисципліні Ангеліка Мозер зі Швейцарії (4.55 м).

На турнірі MeetingNationalensalled'Hirson, який пройшов 26 січня у французькому Ірсоні, харків’янка Лілія Клінцова з результатом 1.81м посіла друге місце в секторі зі стрибків у висоту. Перемогла на цих змаганнях спортсменка з Греції, результат якої був 1.85м.