Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Постраждалим у ДТП біля Чугуєва надають необхідну допомогу

Постраждалим у ДТП біля Чугуєва надають необхідну допомогу

Аварія, в якій зіткнулися мікроавтобус та легковий автомобіль, сталася вранці 14 січня.

У результаті події загинули чотири людини, дев'ять були госпіталізовані.

Двох потерпілих доставили в Харківську лікарню швидкої та невідкладної допомоги, ще сімох - у Чугуївську ЦРЛ.

«Це три жінки і четверо чоловіків, різного віку - від 20-ти до 60-ти років. Вони були доставлені в лікарню службою екстреної допомоги, в ході транспортування їм була надана максимальна допомога. У лікарні допомогу потерпілим надавали три багатопрофільні бригади. Були проведені всі обстеження, пацієнтам надається вся необхідна допомога», - розповів головний лікар Чугуївської лікарні В’ячеслав Грушка.

У постраждалих - травми різного ступеня тяжкості. Двоє - чоловік 1963-го року народження і жінка 1974 року народження - знаходяться у важкому стані, в них численні переломи і забої. Небезпеки для їхнього життя, за словами лікарів, немає.

У трьох осіб - травми середньої тяжкості. Двоє - жінка та чоловік, які отримали легкі травми, - були повністю обстежені, одержали необхідну допомогу і вже відпущені під спостереження сімейних лікарів.

У Харківській лікарні швидкої і невідкладної допомоги перебувають дві жінки. Одна з них отримала травми стегна і гомілки, її оперують, після чого переведуть у реанімацію. Другу постраждалу обстежують фахівці, у неї підозра на перелом таза або крижів.

Теги