Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк провів особистий прийом громадян

Михайло Черняк провів особистий прийом громадян

9 січня жителі області зверталися до заступника голови ХОДА з проханнями допомогти у вирішенні питань зі сфер охорони здоров'я та соцзахисту.

Усього прийом відвідали близько 20 осіб. Переважно ті, хто прийшли на прийом, просили сприяти виділенню коштів на лікування. З такими питаннями звернулися жителі Харкова, Харківського та Нововодолазького районів. Михайло Черняк запевнив, що всі звернення розгляне профільна комісія.

Також житель обласного центру дякував за надану в минулому році допомогу в придбанні ендопротезу. За його словами, в цьому році йому також необхідно пройти процедуру ендопротезування. За сприяння в наданні матеріальної допомоги Михайлу Черняку дякувала пенсіонерка з Харкова. Виділені з обласного бюджету кошти частково компенсували її витрати, понесені при лікуванні онкологічного захворювання.

Крім цього, на прийомі заступника голови ХОДА заявники просили надати допомогу в лікуванні та обстеженні в обласних закладах охорони здоров'я. Ще один житель Харківської області просив допомоги у встановленні ІІ групи інвалідності.

«Обов'язково вивчимо ваше звернення - відповідне доручення отримає представник Управління охорони здоров'я ХОДА. Вам буде надана вся необхідна медична допомога», - запевнив заявника Михайло Черняк.

Під час особистого прийому громадян до заступника голови області зверталися з питаннями щодо надання субсидії, а також пенсійного забезпечення.

Рішення озвучених проблем Михайло Черняк взяв під особистий контроль. У ході прийому жителі Харківської області, в разі потреби, могли отримати консультації керівників профільних департаментів ХОДА та фахівців обласного управління Пенсійного фонду.