Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марка Беккера просили допомогти у вирішенні земельних питань

Марка Беккера просили допомогти у вирішенні земельних питань

2 січня відбувся особистий прийом першого заступника голови облдержадміністрації.

На прийом до Марка Беккера із земельним питанням звернувся житель Харківської області. Він розповів про проблеми оформлення земельної ділянки в селі Руські Тишки Харківського району. За словами чоловіка, він оформив проект землеустрою ділянки, але не продовжив оформлення землі й не вступив у право користування.

«Ми вивчимо питання й розберемося, на якому етапі оформлення ділянки ви сьогодні перебуваєте, після чого надамо необхідний алгоритм дії», - зазначив Марк Беккер.

Консультативну допомогу заявнику надав юрист ГУ Держгеокадастру в Харківській області Костянтин Рибалко.

Також до Марка Беккера звернулася жителька Харкова з питанням щодо погашення заборгованості по заробітній платі на одному з підприємств міста. Перший заступник голови ХОДА запевнив жінку, що адміністрація спрямує відповідний запит на підприємство - це доручено начальнику Управління розвитку промисловості ХОДА.

Усі громадяни, які прийшли на прийом до першого заступника голови ХОДА, в разі потреби, отримали консультації керівників профільних підрозділів облдержадміністрації. Питання, з якими звернулися заявники, Марк Беккер взяв на особистий контроль.