Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформаційно-виставковий центр «Бузок» запрошує на «Різдвяне диво»

Інформаційно-виставковий центр «Бузок» запрошує на «Різдвяне диво»

Картини харків'янки Дарини Денисової можна подивитися до 8 січня в малій залі галереї.

Дарина Денисова закінчила Харківську академію дизайну і мистецтв.

«Яскраві кольори, захопливий колорит, стилізація образів, гра емоцій - ці картини нікого не залишили байдужими, - розповідають організатори. - Так народився стиль Дарини – «Щасливий живопис».

Картини художниці стали бажаними експонатами на виставках, у галереях і приватних колекціях України, Росії, Європи, США, Індії, Ізраїлю.

Часті «гості» у творчості Дарини - коти. Виконані в самобутній техніці, вони виглядають на її полотнах неймовірно органічно.

Крім того, в «Бузку»" відкриваються дві виставки ляльок. З 25 грудня по 8 січня можна побачити роботи Світлани Денисової, а також експозицію ляльок і ведмедиків Тедді Харківського об'єднання майстрів авторської ляльки.   

Світлана Денисова народилася в м. Харкові, закінчила архітектурний факультет Харківського національного університету будівництва та архітектури.     Займається з дітьми художньою творчістю і дизайном. П'ятий рік захоплюється авторською текстильною лялькою. Ляльки знаходяться в приватних колекціях України, Німеччини, США та Ірландії.