Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян

21 грудня жителі області зверталися до заступника голови ХОДА за допомогою у вирішенні питань з сфер ЖКГ, будівництва та ремонту доріг.

Так, харків'янка, яка проживає в 12-поверховому житловому будинку по вулиці Академіка Павлова, розповіла про проблему з теплопостачанням. За її словами, верхні поверхи будинку практично не отримують тепла, водночас як на нижніх поверхах батареї гарячі.

«У нас у квартирі температура повітря - 12 градусів й волого, весь час доводиться включати електрообігрівачі. При цьому боргів за спожите тепло у мене немає», - поскаржилася заявниця.

Вона також повідомила, що зверталася в КП «Харківські теплові мережі», але питання розподілу тепла в багатоповерхівці знаходяться в компетенції «Житлокомсервісу».

«Даю доручення Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ХОДА в найкоротші терміни створити комісію й вирішити питання, люди не повинні страждати від неякісного теплопостачання», - сказав Євгеній Шахненко.

На прийомі заступника голови ХОДА також порушували питання ремонту комунальних доріг. Жителька області просила сприяти оформленню субсидії, а також ремонту дороги по вулиці Лісова в Дергачах.

Крім того, до Євгенія Шахненка зверталися з питаннями ремонту житлових багатоквартирних будинків у Харківському районі.

Усі питання, озвучені в ході особистого прийому, заступник голови ХОДА взяв під особистий контроль.