Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Завершився черговий спецкурс для підприємців «Школа малого бізнесу»

Завершився черговий спецкурс для підприємців «Школа малого бізнесу»

Він проводився з 20 листопада по 18 грудня.

Організатором курсу є Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва. Навчання проводяться в рамках реалізації заходів Програми сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в Харківській області на 2016 – 2020 роки.

«Під час курсу, який складався з 9-ти занять у формі семінарів-практикумів та майстер-класів, представники бізнесу мали змогу здобути нові знання і навички, а також вдосконалити вже набуті, - розповіли в регіональному фонді підтримки підприємництва. - Для участі у заходах експертами було запрошено фахівців відомих консалтингових компаній Харкова, коучів, бізнес-тренерів та юристів, котрі практикують. Серед яких, зокрема, керівники консалтингової компанії FSS, освітнього простору «Гравітація», Харківської обласної громадської організації «Асоціація приватних роботодавців», а також юристи, економісти, фінансисти, що практикують, тощо».

За підсумками курсу слухачі отримали сертифікати Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва, які підтверджують проходження навчання.

Директор фонду Ксенія Меркулова зазначила, що цей курс – один з найбільш популярних заходів фонду, який отримав багато позитивних відгуків.

У 2019 році проведення навчального курсу «Школа малого бізнесу» планується продовжити, оскільки вже є охочі пройти новий експрес-курс.

Початок наступного набору слухачів буде анонсовано на офіційному сайті фонду підтримки підприємництва.