Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Робота щодо забезпечення житлом дітей-сиріт буде продовжена і наступного року. Анатолій Бабічев

Робота щодо забезпечення житлом дітей-сиріт буде продовжена і наступного року. Анатолій Бабічев

У цьому заступник голови ХОДА запевнив під час робочої поїздки до Первомайського району.

Він завітав у гості до дітей-сиріт, яким було надано соціальне житло, та вручив їм цінні подарунки. 

«Ми приділяємо багато уваги забезпеченню житлом дітей-сиріт. Це пріоритетна програма для обласної влади. У регіоні освоєно вже дві субвенції з державного бюджету на придбання квартир. За першу субвенцію було придбано 15 житлових об’єктів, за другу – всього буде придбано 33 житлових об’єкти, серед яких - і квартири, і будинки для дитячих будинків сімейного типу», - зазначив Анатолій Бабічев.

За його словами, наступного року планується придбати житлових об’єктів на рівні 2018-го.

«Голова ХОДА Юлія Світлична вже затвердила план на наступний рік, - сказав Анатолій Бабічев. – Головне, що діти щасливі, - в них з’явилося житло. І ми будемо й надалі працювати в цьому напрямку. Я впевнений, що ми йдемо правильним шляхом». 

За словами голови Первомайської РДА Володимира Павленка, у минулому році в районі за кошти державного бюджету було придбано 6 однокімнатних квартир, цього року – ще дві. У черзі на забезпечення житлом в районі стоять 17 дітей-сиріт.

«Уперше за роки незалежності на Первомайщині реалізується програма з придбання житла для дітей-сиріт. Нам вдалося забезпечити житлом 8 осіб, - сказав Володимир Павленко. – Окрім того, була прийнята програма, якою передбачено виділити по 5 тисяч гривень кожній дитині, що отримала житло. Гроші отримають на початку 2019-го року».