Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев зустрівся з активом Первомайщини

Анатолій Бабічев зустрівся з активом Первомайщини

Захід відбувся під час робочої поїздки заступника голови ХОДА до району.

Анатолій Бабічев відзначив, що рік для Первомайського району пройшов з позитивною динамікою змін. 

«Первомайський район - у пріоритеті роботи обласної державної адміністрації. Голова ХОДА Юлія Світлична особисто переймається питаннями розвитку Первомайщини, зокрема, тими, що ініціює райдержадміністрація, райрада. Вже багато чого зроблено, але ще і багато чого потрібно зробити, і ми не зупинятимемося», - запевнив Анатолій Бабічев.

Він також відзначив, що в планах на наступний рік – реконструкція дороги Харків-Лозова-Павлоград.

«Це питання, яке голова області Юлія Світлична особисто ініціювала перед прем’єр-міністром, Президентом України, - сказав Анатолій Бабічев. - Я часто їжджу по області – Куп’янськ, Ізюм, у бік Сум – дороги, дійсно, європейського рівня. Я думаю, що і до Первомайського, і до Лозової ми наступного року будемо також їздити дорогами європейської якості».

Окрім того, до програми соціально-економічного розвитку, затвердженої на сесії обласної ради, внесено 17 об’єктів Первомайщини.

«Це і запровадження енергоощадних заходів у закладах освіти, ремонти сільських будинків культури, будівництво амбулаторій, газифікація сіл, реконструкція очисних споруд, переоснащення системи опалення. Нам є з вами над чим працювати. Я впевнений, що наступний рік буде ще більш вдалим», - зазначив Анатолій Бабічев.

Також, за його словами, в планах - продовжити будівництво спортивних майданчиків, встановлення сучасного обладнання у школах. Окрім того, продовжиться робота з ремонту доріг місцевого значення. 

«Первомайщина не залишилася без уваги голови області Юлії Світличної. Її особиста підтримка протягом всього року сфери медицини отримала своє відбиття на сесії обласної ради. Наш район отримав необхідні кошти на закупівлю інсуліну та зарплатню нашим медикам», - сказав голова Первомайської РДА Володимир Павленко.