Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Протягом доби на дорогах області працювало понад 100 одиниць техніки

Протягом доби на дорогах області працювало понад 100 одиниць техніки

Проїзд автотранспорту забезпечено на всіх автошляхах загального користування державного значення.

Про це повідомили в Службі автомобільних доріг Харківської області.

6 грудня в регіоні спостерігалися невеликі опади у вигляді снігу та мокрого снігу, місцями - з дощем. На дорогах місцями утворилася ожеледиця. «Увечері на заході області, у Валківському та Коломацькому районах, пройшли снігопади. За дві години випало близько 7 см снігу. Весь час там працювала спецтехніка. Загалом протягом доби на державних дорогах області працювало 109 одиниць спецтехніки та 143 робітники дорожнього господарства. На обробку покриття використано 849 куб. м піщано-сольової суміші та 65 тонн технічної солі», - розповіли у САД. 

Сьогодні, за прогнозом синоптиків, по області спостерігатиметься хмарна погода. Часом сніг та мокрий сніг, на дорогах - місцями ожеледиця. Вітер північний, 7 - 12 м/с. Температура повітря вдень від 0°С до -3°С.

«Проводяться роботи з оброблення протиожеледними матеріалами доріг державного значення та розширення проїзної частини від снігу. Особлива увага спрямована на маршрути з найбільшою інтенсивністю руху та на аварійно небезпечні ділянки (спуски, підйоми) на автомобільних дорогах державного значення. Працівники дорожніх підприємств постійно проводять моніторинг стану проїзду як патрульним обстеженням, так і за допомогою 5 наявних камер спостереження», - зазначили у САД.

Нагадуємо, при Службі автомобільних доріг створено графік цілодобового чергування дорожників та спеціальної техніки на автомобільних дорогах Харківщини. У разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте за номером диспетчера - 336-77-00.