Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Куп’янському районі після капітального ремонту відновив роботу Будинок культури

У Куп’янському районі після капітального ремонту відновив роботу Будинок культури

Повністю були оновлені глядацька зала та фойє клубу. Ремонти інших приміщень та будівництво блоково-модульної котельні заплановані на наступний рік.

Про це в ході робочої поїздки до району повідомив заступник голови ХОДА Вадим Данієлян.

Він відзначив, що кошти для проведення технічного переоснащення системи опалення районного Будинку культури із застосуванням енергоощадних технологій були виділені з обласного бюджету.

Голова Куп’янської РДА Микола Ситник подякував очільниці області Юлії Світличній за сприяння виділенню коштів для проведення капремонту районного Будинку культури.

Також під час візиту на Куп’янщину Вадим Данієлян відвідав приміщення районного інклюзивно-ресурсного центру. Наразі тут проведено ремонт, чекають на надходження меблів. Сам центр повинен відкритися в грудні цього року – відвідувати його планують близько 30 дітей.

Вадим Данієлян відзначив якісний сучасний ремонт, приємну кольорову гаму оформлення центру, придбані технічні засоби, дидактичний та реабілітаційний матеріал.

У рамках робочого візиту заступник голови ХОДА також провів особистий прийом громадян. На прийомі порушували питання виділення коштів з обласного бюджету для проведення освітлення вулиць у селі Сенькове, будівництва блоково-модульної котельні у районному Будинку культури та надання матеріальної допомоги людині з інвалідністю з дитинства. Всі питання Вадим Данієлян взяв під особистий контроль.