Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична зустрілася з колективом Харківського університету внутрішніх справ

Юлія Світлична зустрілася з колективом Харківського університету внутрішніх справ

30 листопада голова ХОДА відвідала VII Міжнародну науково-практичну конференцію «Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави», яка відбувається в ХНУВС.

У заході, який присвячено питанням реформування правоохоронної системи та впливу цього процесу на розвиток різних сфер життя держави, беруть участь представники Норвегії, Туреччини, Білорусі, різних регіонів України та спеціалісти Консультативної місії Європейського Союзу.

Звертаючись до іноземних гостей та студентів ХНУВС, Юлія Світлична відзначила, що попри запроваджений у регіоні воєнний стан корегування у повсякденне життя харків’янам вносити не потрібно.

«Усе працює в штатному режимі: аеропорти, вокзали, заклади харчування та вся інфраструктура. Ми не дозволимо нікому розхитувати тут мир. Усе в регіоні - під контролем. Зробимо так, щоб усі харків’яни відчували себе в безпеці та захищеними», - підкреслила Юлія Світлична.

Вона повідомила, що зараз усі служби регіону працюють у посиленому режимі.

«Мені особливо приємно сьогодні знаходитися в цих стінах. Це консолідує всіх тих, хто буде правоохоронцями, всіх тих, хто зараз знаходиться на службі у держави, всіх тих, хто координує діяльність на території регіону – для того, щоб стабільна ситуація залишалася на Харківщині й надалі. Я бажаю вам завжди гідно служити державі, бажаю вам, щоб ви ніколи не схибили», - сказала голова ХОДА, звертаючись до майбутніх правоохоронців.

Юлія Світлична також передала ректору Харківського національного університету внутрішніх справ та двом співробітникам вишу державні нагороди. Орден «За заслуги» ІІІ ступеня отримав доцент кафедри ХНУВС Олександр Бакумов, почесне звання «Заслужений працівник освіти України» - завідувач кафедри Олена Салманова. Ректор ХНУВС Валерій Сокуренко став Заслуженим юристом України.

«Це високе визнання тієї роботи, діяльності та служби, яку проводить Харківський національний університет внутрішніх справ, - відзначив Валерій Сокуренко. - Минулого року ми відзначили 100-річчя з початку підготовки правоохоронних кадрів на харківській землі. Це було 30 листопада. Сьогодні – 101-а річниця. Наступного року буде 25 років, коли наш виш діє як університет. Усі покоління зробили внесок для отримання цих нагород».

Більше фото