Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична зустрілася з колективом театру ім. Т.Г. Шевченка

Юлія Світлична зустрілася з колективом театру ім. Т.Г. Шевченка

29 листопада голова ХОДА ознайомилася з роботою закладу та розповіла його співробітникам про плани щодо підтримки театру на наступний рік.

«Знаний на всю Україну «Березіль» має давні традиції та сучасні цікаві вистави в репертуарі. Робимо все можливе, щоб навіть у складні часи не залишати театр без уваги. Хочу повідомити, що ми знайшли можливості наступного року профінансувати з обласного бюджету ремонт даху театру, а також заміну крісел у глядацькій залі», - розповіла Юлія Світлична.

Під час зустрічі з колективом театру керівник області вручила його співробітникам почесні відзнаки ХОДА, а також передала державну нагороду – звання заслуженого артиста України надано актору Роману Жирову.

«Ви любите свою справу та даруєте непідробну емоцію й натхнення своїм глядачам. А всі люди, які мають професійні здобутки, мають бути оцінені державою», - підкреслила голова ХОДА.

За словами директора театру Маргарити Сакаян, такої уваги з боку влади до проблем установи не було дуже давно.

«Ми надзвичайно вдячні Юлії Олександрівні за підтримку всіх театрів Харкова й нашого театру, зокрема. У нас вже зроблено ремонт частини даху, відремонтовані вбиральні для глядачів – на це ми чекали дуже довго, - зазначила Маргарита Сакаян. – Що стосується глядацьких крісел – ця проблема є вже років 20. Крісла зашивають співробітники театру власноруч. Нарешті, дякуючи Юлії Світличній, це питання буде вирішене».

Більше фото