Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична бере участь у Партнерському форумі IDLO

Юлія Світлична бере участь у Партнерському форумі IDLO

Захід, організований Міжнародною організацією з правового розвитку, відбувається 20 та 21 листопада в Міністерстві закордонних справ та міжнародної співпраці в Римі.

На Партнерському форумі «Верховенство права в бурхливі часи» представлені понад 50 країн світу. Україну на заході представляє голова Харківської ОДА Юлія Світлична.

«Харківщина має особливі стосунки з IDLO, - відзначила керівник області. – Разом реалізували низку важливих проектів, у тому числі відкрили Регіональний центр надання адміністративних і соціальних послуг у Харкові. Співпрацюємо й далі. Вважаю запрошення на партнерський форум свідченням довіри до нашого регіону з боку міжнародних партнерів».

Під час запланованих сесій форуму розглянуть низку актуальних питань прав людини та верховенства закону. В тому числі обговорюватимуть питання розвитку правосуддя та заходи, що сприяють незалежності судової влади, боротьбі з корупцією та більш відкритому, прозорому й ефективному управлінню. Серед тем, які розглянуть, - сприяння економічному зростанню шляхом зміцнення правового та інституційного потенціалу країн. Окрему сесію буде присвячено питанням гендерної рівності.