Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дороги області розчищають понад 40 одиниць спецтехніки

Дороги області розчищають понад 40 одиниць спецтехніки

Вночі у південних районах Харківщини випав сніг.

Про це повідомили в Службі автомобільних доріг у Харківській області.

«Вночі, близько другої години, на Харківщину зайшов циклон з боку Дніпропетровської області. Опади у вигляді снігу розпочались у Красноградському, Зачепилівському, Сахновщинському, Лозівському та Близнюківському районах. Близько п’ятої години ранку опади поширилися по всій південній частині області. Невеликий сніг там йде і зараз», - розповіли у САД.

Станом на дев’яту годину ранку дороги області розчищають від снігу понад 40 одиниць спецтехніки та 55 робітників дорожнього господарства.

20 листопада, за прогнозом синоптиків, вранці та вдень у південній частині області продовжить іти сніг, часом - мокрий. На дорогах місцями очікується ожеледиця. Вітер східний, 7 - 12 м/с. Протягом доби очікуються пориви вітру до 15 - 20 м/с.

Дорожники закликають водіїв зважати на погіршення погодних умов та неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.

«Гальмівний шлях, коли дорога засніжена або покрита ожеледицею, збільшується у рази. З особливою обережністю рухайтеся мостами та естакадами, відмовтесь від ризикованих маневрувань», - зазначили у САД. 

При Службі автомобільних доріг створено графік цілодобового чергування дорожників та спеціальної техніки на автомобільних дорогах Харківщини. У разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте за номером диспетчера - 336-77-00.