Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вадим Данієлян провів особистий прийом громадян

Вадим Данієлян провів особистий прийом громадян

Жителі області, які прийшли на прийом до заступника голови ХОДА 8 листопада, переважно зверталися за сприянням у вирішенні питання ремонтів місцевих доріг.

Так, мешканка Харківського району повідомила, що після її звернення до ХОДА було проведено ремонт дороги до села Лизогубівка, але деякі ділянки все ще вимагають втручання дорожників.

«Ми вдячні за цей ремонт дороги, до нас тепер хоч автобус почав ходити, але є ще ділянка - від Лизогубівської сільської ради до зупинки «Рубіж», де необхідно провести ремонт», - розповіла заявниця.

За словами першого заступника директора ДП «Дороги Харківщини» Сергія Литвинця, цю ділянку місцевої дороги протяжністю 800 м було ущільнено й розплановано в цьому році, але проблему дороги це не вирішить - тут необхідний капітальний ремонт.

«Як ви знаєте, в цьому році за ініціативи голови ХОДА Юлії Світличної в області були проведені масштабні ремонтні роботи в дорожній інфраструктурі. Всі важливі напрямки - державні - відремонтовані, тепер прийшла черга місцевих мереж доріг. При формуванні списку на наступний рік буде враховано і ваше звернення», - відповів заявниці Вадим Данієлян.

Ще одна мешканка Харківського району просила забезпечити ремонт дороги в селі Петрівка. За її словами, через аварійний стан дороги було перервано автобусне сполучення.

«Ми направимо представників Управління капітального будівництва ХОДА та підприємства «Дороги Харківщини» для обстеження цієї дороги, після чого буде визначено перелік необхідних робіт і їх вартість. Цього року погодні умови не дозволять взятися до ремонту, але в наступному буде проведено ремонт», - пообіцяв Вадим Данієлян.

Вирішення питань, порушених у ході прийому, заступник голови ХОДА взяв під особистий контроль.