Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев провів особистий прийом громадян

Анатолій Бабічев провів особистий прийом громадян

6 листопада до заступника голови ХОДА зверталися за допомогою в розв'язанні питань зі сфери культури та забезпечення житлом дітей-сиріт.

Заявниця з міста Золочів повідомила Анатолію Бабічеву про те, що в неї немає власного житла.

«На даний момент я навчаюся в ліцеї й зараз зареєстрована в гуртожитку», - повідомила заявниця. За її словами, колишнє місце її реєстрації було в сусідньому будинку від місця проживання її біологічної матері.

«Я перебувала в дитячому будинку сімейного типу, але вже вийшла з цієї сім’ї. За півроку навчання закінчиться, і я змушена буду йти на вулицю», - сказала заявниця.

Анатолій Бабічев пообіцяв розібратися в цьому питанні та доручити службі в справах дітей детально вивчити цю ситуацію.

«Зараз ми зберемо максимальну кількість інформації про вас. У тому числі чи стоїте в Золочеві в черзі на житло. Лише після цього зможемо виробити стратегію, за якою будемо діяти, можливо, ми включимо вас до державної програми забезпечення житлом», - зазначив заступник голови ХОДА.

Він повідомив, що завдяки державній програмі на території Харківської області в 2018 році було придбано житло для 50 осіб.

Також до заступника голови ХОДА звернувся заявник – заслужений художник України, який просив сприяти вирішенню питання, що стосується розгляду його документів на надання почесного звання «Народний художник України».

«Я вже не перший рік заслужений художник України, але на сьогодні в мене невелика пенсія, якої вистачає лише на оренду майстерні. Я зібрав всі необхідні документи та передав їх до Управління культури й туризму ХОДА», - сказав заявник.

Анатолій Бабічев запевнив заявника, що засідання комісії, яка розгляне надані документи, відбудеться вже найближчим часом. Вирішення цього та інших питань, що були порушені в ході прийому, заступник голови ХОДА взяв під особистий контроль.