Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голова ХОДА провела виїзний прийом громадян на заводі «Південкабель»

Голова ХОДА провела виїзний прийом громадян на заводі «Південкабель»

Робітники підприємства, які звернулися на прийом до Юлії Світличної, порушували питання зі сфер ЖКГ, охорони здоров'я, розвитку промисловості, соціального захисту.

Значна кількість звернень стосувалася надання допомоги в лікуванні та оздоровленні.

«Ми - люди праці, і розуміємо, що тільки примножуючи наші зусилля, зможемо досягати результату. А цей результат забезпечують люди. Іноді вони потребують підтримки і допомоги. Тому всі питання, які ми взяли на контроль під час прийому, будуть детально розглянуті, департаменти обласної адміністрації відпрацюють кожне звернення. Жодна проблема не залишиться без уваги», - сказала Юлія Світлична.

Директор заводу Володимир Золотарьов подякував керівнику області за увагу до підприємства та його працівників.

«Дякую за зустріч з колективом та участь у відкритті нової лінії виробництва. Люди відчувають піднесення, коли керівники такого рівня відвідують підприємство. Вони розуміють, що їхня робота важлива, що завод підтримують. Це важливо. Адже коли людина вірить у те, чим займаються, - це вже 50% успіху. Ви дали нам новий імпульс для роботи та розвитку», - зазначив керівник «Південкабелю».

Нагадаємо, голова ХОДА регулярно проводить прийоми громадян на об'єктах гуманітарної сфери (в лікарнях, вишах, у закладах культури) та на промислових підприємствах, а також у районах області.