Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер представив нового главу Лозівської РДА

Марк Беккер представив нового главу Лозівської РДА

Район очолив Ашот Керопов.

Нового керівника райдержадміністрації перший заступник голови ХОДА представив керівникам місцевих установ, організацій і підприємств, представникам громадськості й органів місцевого самоврядування. Марк Беккер передав Ашоту Керопову привітання та побажання удачі й успіхів у роботі від голови ХОДА Юлії Світличної.

«Хочу підкреслити особливе ставлення Юлії Олександрівни до Лозівського району. Вона поруч з вами й у святкові дні, і в складні хвилини», - сказав Марк Беккер.

Він нагадав, що саме з ініціативи голови ХОДА цього року з обласного бюджету виділили понад 26 млн грн на ремонт колектору в Лозовій.

«Об'єкти Лозівського району вже подаються для внесення до Програми економічного та соціального розвитку Харківської області на 2019 рік, і надалі буде прийматися рішення про їх фінансування. Лозова ніколи не займала в цій роботі останні місця, і в 2019 році ця тенденція буде зберігатися», - запевнив перший заступник голови ХОДА.

Марк Беккер також повідомив ключові показники соціально-економічного розвитку Лозівського району, зазначивши, що на даний момент дохідна частина районного бюджету перевиконується на 10%. Він підкреслив першочергові завдання, які стоять перед керівництвом району. Серед них: підвищення рівня зайнятості населення та розмірів зарплат, подальший розвиток сфери агропромислового комплексу та промисловості, виконання програм соціально-економічного розвитку та зміцнення інфраструктури.

Голова Лозівської РДА Ашот Керопов подякував за надану довіру Президенту України Петру Порошенку та голові ХОДА Юлії Світличній.

«Розумію важливість завдань, які стоять перед районною державною адміністрацією. У першу чергу нам необхідно завершити все те, що вже було розпочато. Це ремонт доріг, освітлення вулиць, реконструкція системи водопостачання, ремонт житла, упорядкування та оснащення навчальних і спортивних закладів, дитячих майданчиків, об'єктів соціально-культурного призначення та багато іншого. Також у найкоротші терміни необхідно намітити кроки для вирішення гострих злободенних проблем. Будемо працювати наполегливо. Роботи вистачить для всіх», - підкреслив Ашот Керопов.

Нагадаємо, 29 жовтня Президент України Петро Порошенко підписав Указ №186/2018рп, яким призначив Ашота Керопова на посаду голови Лозівської РДА з 30 жовтня.

Ашоту Керопову 57 років. У нього дві вищі освіти: у 1989 закінчив Харківський політехнічний інститут (спеціальність «Автомобілі та трактори», інженер-механік), у 2010 році закінчив НТУ «ХПІ» (спеціальність «Адміністративний менеджмент», магістр адміністративного менеджменту).

До призначення на нову посаду працював заступником голови Лозівської РДА - починаючи з липня 2018 року.

До цього працював у реальному секторі економіки - починаючи з 1989 року, на Лозівському ковальсько-механічному заводі пройшов шлях від майстра бюро технічного обслуговування до посади директора з персоналу та соціального розвитку.