Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Дворічній ремонтують спортивну залу в загальноосвітній школі

У Дворічній ремонтують спортивну залу в загальноосвітній школі

З ходом ремонтних робіт ознайомився заступник голови ХОДА Вадим Данієлян під час робочої поїздки 30 жовтня.

Будівля Дворічанської ЗОШ І-ІІІ ступенів не бачила капітального ремонту понад 20 років. Цього року коштом обласного бюджету тут замінили дах, зараз - реконструюють спортзалу.

«За підтримки голови ХОДА Юлії Світличної ми отримали фінансування з обласного бюджету на ремонтні роботи в навчальних закладах району. Провели реконструкцію даху в школі та Дворічанському ліцеї», - розповіла голова Дворічанської РДА Ірина Григоренко.

За її інформацією, також заплановано повністю оновити спортивну залу в Дворічанській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

«У навчальному закладі навчається близько 500 учнів, тому прийнято рішення зробити все, аби діти займалися в комфортних умовах», - зазначила Ірина Григоренко.

У приміщенні замінять вікна, двері, також підлогу. Облаштують теплі душові кабіни, роздягальні. На сьогодні вже розпочато демонтаж старої підлоги.

«В області приділяється дуже велика увага розвитку освітньої сфери та об'єктів спортивної інфраструктури. Тому такі масштабні проекти завжди знаходяться на особистому контролі голови ХОДА», - зазначив Вадим Данієлян.

Він також повідомив, що поряд з оновленою спортзалою встановлять тренажерний комплекс. Роботи планують завершити до кінця року.