Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вадим Данієлян провів виїзний прийом громадян

Вадим Данієлян провів виїзний прийом громадян

30 жовтня заступник голови ХОДА відвідав Дворічанський район з робочою поїздкою

У ході особистого прийому жителі району зверталися до заступника керівника області здебільшого з питань ремонту доріг та встановлення вуличного освітлення.

Так, житель села Терни звернувся з проханням сприяти проведенню ремонтних робіт на ділянці автодороги від села Новоєгорівка до села Терни. «Дорога - в жахливому стані. Проїхати нею майже неможливо. Щодня цим шляхом курсують десятки автівок, серед них - і шкільний автобус та швидка допомога», - пояснив заявник.

«Ремонт комунальних доріг - ініціатива голови ХОДА Юлії Світличної. Сьогодні вона активно втілюється в життя. У цьому році на це було спрямовано значні кошти, більшість робіт виконано. Автошляхи, які потребують капітального ремонту, буде включено до програми фінансування на наступний рік. При визначенні доріг, які потраплять до переліку, ми будемо враховувати побажання жителів сіл», - прокоментував Вадим Данієлян.

Голови Тавільжанської та Новоєгорівської сільських рад звернулися до заступника голови ХОДА щодо допомоги у встановленні вуличного освітлення в рамках реалізації обласного проекту «Енергія світла».

«Це, перш за все, гарантує комфорт і безпеку жителям сільських населених пунктів. Крім того, завдяки реалізації проекту «Енергія світла» ми зможемо економити бюджетні кошти, а також вирішимо екологічні проблеми, пов'язані з викидами вуглекислого газу, які дають застарілі лампи розжарювання», - розповіли заявники.

«Ініційований Юлією Світличною проект «Енергія світла» стартував у регіоні цього року. Він розрахований до 2020-го. За цей час плануємо вирішити питання освітлення в усіх населених пунктах області. Вже до кінця цього року вуличне освітлення з'явиться у 137 населених пунктах. Роботи вже провели в Балаклійському, Дергачівському, Коломацькому районах. Наразі тривають роботи з влаштування вуличного освітлення в смт Дворічному та вирішується питання щодо визначення підрядника робіт по с. Гряниківці та Гороб’ївці», - повідомив Вадим Данієлян.

Питання, що були озвучені під час прийому громадян, заступник голови ХОДА пообіцяв детально вивчити та надати заявникам відповіді та можливу допомогу в рамках законодавства України.