Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківський регбійний клуб «Олімп» став 14-кратним чемпіоном України

Харківський регбійний клуб «Олімп» став 14-кратним чемпіоном України

Команда спортсменів обіграла в останньому турі чемпіонату України з регбі-15 львівський «Сокіл» з рахунком 83:0.

Як повідомили в прес-службі клубу, харків'яни не відчували особливих проблем по ходу чемпіонату, у всіх матчах здобули великі перемоги, а різниця ігрових очок склала рекордні 887 на 24 (+863).

«Хочу подякувати вболівальникам і нашeму президенту Олександру Ярославському за підтримку, яку він нам надає весь цей час. Також хочу подякувати нашим хлопцям за самовіддачу. Ще кілька турів тому ми достроково стали чемпіонами країни, але наші регбісти - професіонали, і решту матчів провели на високому рівні. Попереду в нас відповідальна гра за збірну України, до якої потрібно підійти в найкращій фізичній формі», - прокоментував головний тренер «Олімпу» Валерій Кочанов.

Слід зазначити, що в 2018 році харківський «Олімп» вже став чемпіоном України і володарем кубка України з регбі-7, а в останній уїк-енд жовтня додав до цих досягнень трофей за класичним регбі.

Довідка. З 2005 року регбійний клуб «Олімп» 14 разів ставав чемпіоном України з регбі-15, 9 раз очолював чемпіонат з регбі-7, стільки ж разів вигравав Кубок України з регбі-15 і 6 разів - з регбі-7. Гравці «Олімпу» складають кістяк збірної України.