Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян

Жителі області, які прийшли 19 жовтня на прийом до заступника голови ХОДА, переважно просили сприяти вирішенню питань зі сфер будівництва та житлово-комунального господарства.

Так, мешканка селища Ківшарівка Куп'янського району розповіла про аварійний стан покрівлі багатоквартирного будинку, в якому вона проживає. Також вона просила обмежити доступ мешканців до недобудованої частини будинку.

Євгеній Шахненко зв'язався телефоном з представниками селищної ради та обговорив проблемні моменти ремонту покрівлі.

«Буде проведено обстеження стану всього будинку й покрівлі, зокрема, - відповів заявниці заступник голови ХОДА. - Також найближчим часом відбудуться переговори з власником будинку про перспективи завершення будівництва об'єкта. Доступ до недобудованої частини будинку буде обмежено».

Доручення долучитися до роботи щодо обстеження багатоквартирного будинку в Ківшарівці отримали представники Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури, а також Департаменту містобудування та архітектури ХОДА.

Також про незадовільний ремонт даху повідомила мешканка міста Ізюм. Євгеній Шахненко зазначив, що буде проведене комісійне обстеження об'єкта для визначення якості проведених робіт.

Крім того, низка питань, з якими громадяни зверталися на прийом, стосувалась проблем з газопостачанням. Про виготовлення технічної документації на газифікацію квартири просила мешканка Мерефи. Жінка з Коломацького району розповіла про незгоду з нарахуванням плати за послуги газопостачання, яку проводили під час перевірки газового лічильника.

Всі питання, озвучені в ході особистого прийому, заступник голови ХОДА пообіцяв вивчити і надати громадянам всю можливу допомогу в рамках повноважень обласної адміністрації та відповідно до законодавства України.