Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Будівля Золочівського ФОКу вже готова на 90%

Будівля Золочівського ФОКу вже готова на 90%

Хід будівництва комплексу за дорученням голови ХОДА Юлії Світличної перевірив під час робочої поїздки в район її заступник Євгеній Шахненко.

Він звернувся до представників підрядної організації з проханням не збавляти темпи робіт та завершити будівництво за графіком.

Будівельники відзначили, що готовність ФОКу – 90%. У будівлі вже виконані всі монтажні та зовнішні роботи й більшість робіт з облаштування прилеглої території. Залишилися внутрішні роботи, зокрема, встановлення сантехніки та під'єднання до модульної котельні, яка буде обігрівати ще й дитячо-юнацьку спортивну школу. Також найближчим часом буде облаштоване штучне покриття стадіону.

Як зазначив заступник голови Золочівської РДА Ігор Шмітько, окрім внутрішніх робіт, для забезпечення ФОКу необхідним спортивним знаряддям потрібно ще біля 700 тис. грн. Євгеній Шахненко пообіцяв довести цю інформацію до відома керівника області та просити її посприяти виділенню необхідних коштів з обласного бюджету.

За словами директора Золочівської дитячо-юнацької спортивної школи Олександра Стогнія, після завершення будівництва ФОКу можливості для занять спортом у жителів Золочівщини та юних спортсменів суттєво розширяться.

«Тут з’являться нові гуртки, зокрема, відділення фітнесу та лікувальної фізкультури для дорослих та секції футболу, волейболу, баскетболу для дітей та дорослих», - зауважив Олександр Стогній.