Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У селі Феськи реконструюють каналізаційно-насосну станцію

У селі Феськи реконструюють каналізаційно-насосну станцію

За дорученням голови ХОДА Юлії Світличної її заступник Євгеній Шахненко ознайомився з ходом робіт на об’єктах інфраструктури Золочівського району.

Під час робочої поїздки на Золочівщину Євгеній Шахненко відвідав низку населених пунктів, де провів зустрічі з місцевими громадами. Він також провів нараду з керівництвом району.

У селі Феськи заступник голови ХОДА перевірив якість виконання дорожніх робіт на шляху від цього населеного пункту до траси Золочів - Харків та оглянув нещодавно зведений спортивний майданчик зі штучним покриттям.

«Усі ці роботи були заплановані та втілені в життя завдяки ініціативі голови ХОДА Юлії Світличної, - відзначив у спілкуванні з місцевими жителями Євгеній Шахненко. - На черзі - роботи з реконструкції місцевої каналізаційно-насосної станції, ремонт даху Будинку культури, розширення мережі вуличного освітлення».

За даними директора КП «ФЖКП» Світлани Єзерської, замовниками робіт з реконструкції каналізаційно-насосної станції по вул. Абрикосовій є Золочівська селищна рада. Так, уже розроблено проектно-кошторисну документацію та проведено тендерну процедуру. У поточному році планується закупити обладнання, а в наступному - монтаж та пусконалагоджувальні роботи.