Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На дорогах місцевого значення завершують заплановані на 2018 рік роботи

На дорогах місцевого значення завершують заплановані на 2018 рік роботи

Про це повідомив перший заступник директора ДП «Дороги Харківщини» Ігор Литвинець під час брифінгу 12 жовтня.

За його інформацією, із загального переліку об’єктів, які було заплановано відремонтувати у цьому році, роботи на 77 вже завершені.

«На цей час проводяться роботи з поточного ремонту на дорозі Великий Бурлук – Обухівка – Дворічна. Там триває влаштування шару основ з щебенево-піщаної суміші. Роботи з влаштування вирівнювального шару з асфальтобетонної суміші розпочнуться з наступного тижня», - розповів Сергій Литвинець.

За його словами, під час проведення процедури закупівель через систему PROZORO було зекономлено кошти, які спрямовано на поточний ремонт автомобільної дороги Харків – Липці – Борисівка. 13 жовтня розпочнуться роботи з холодного фрезерування.

«Коштом експлуатаційного утримання щоденно виконуються роботи з ліквідації ямковості на автомобільних дорогах місцевого значення. Основні напрямки виконання робіт попередньо узгоджені з головами РДА та ОТГ. Значна увага приділяється маршрутам шкільних та рейсових автобусів», - розповів Сергій Литвинець.

Він також повідомив, що значна увага приділяється формуванню переліку доріг, на яких будуть проведені ремонтні роботи у 2019 році.