Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відкрили перший центр Open Space для реєстрації цивільного стану громадян

У Харкові відкрили перший центр Open Space для реєстрації цивільного стану громадян

Участь в урочистому відкритті 10 жовтня взяли заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев та заступник міністра юстиції Світлана Глущенко.

Анатолій Бабічев передав присутнім на заході вітання від голови ХОДА Юлії Світличної та висловив сподівання, що відкриття першого центру Open Space для Харківщини - лише початок.

«Це дійсно подія для Харківської області, яка ще раз доводить, що все, що змінюється в регіоні – все спрямовано лише на покращення надання послуг для людей», - відзначив заступник голови ХОДА.

В оновленому РАГСі на вул. Плеханівській, 73, населення зможе отримувати всі ті послуги, що й у звичайному, зокрема, зареєструвати народження дітей, подати документи для вступу в шлюб, для зміни імені, повторно подати документи та інше.

«На Харківщині ми плануємо відкрити ще два таких центри. Все для того, аби підвищити якість надання послуг населенню. Формат Open Space - це доступність, простота та відкритість», - відзначила начальник Головного територіального управління юстиції в Харківській області Тетяна Єгорова.

За її словами, місце відкриття першого центру Open Space обрано так, щоб жителям міст Харків і Люботин, а також Харківського району було зручно.

«Гарна транспортна розв’язка, метро поруч. Це дуже комфортно для громадян, які будуть обслуговуватись тут», - сказала Тетяна Єгорова.

Після урочистого відкриття гості мали можливість скористатися послугами та особисто перевірити якість роботи РАГСу в новому форматі. На завершення всі присутні стали гостями урочистої церемонії реєстрації шлюбу, що проводилась українською та англійською мовами.