Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Уже проведено 11 тендерів на будівництво сільських медичних амбулаторій в області

Уже проведено 11 тендерів на будівництво сільських медичних амбулаторій в області

2 жовтня питання виконання завдання передбачених заходів з розвитку системи охорони здоров’я в сільській місцевості розглянули під час загальноукраїнського селектора.

Селекторна нарада відбулась під керівництвом Віце-прем'єр-міністра - Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка. Від Харківської області участь у нараді взяли заступники голови ХОДА Михайло Черняк та Вадим Данієлян, а також керівники відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації.

Основним питанням, яке розглядалося, було виконання плану будівництва та реконструкції сільських медичних амбулаторій. Як зазначив Геннадій Зубко, в Україні заплановано будівництво 512 таких об’єктів.

«Уже всі області вийшли за 50% у питаннях оформлення земельних ділянок. Непогані показники з проходження й затвердження проектної документації - в Харківській, Хмельницькій і Ровенській областях», - наголосив віце-прем'єр-міністр.

Він також підкреслив, що Харківська та низка інших областей мають 100% оформлених земельних ділянок для будівництва сільських медамбулаторій.

Як зазначив заступник голови ХОДА Михайло Черняк, у Харківській області станом на 1 жовтня з 30 об’єктів, визначених для будівництва, замовниками проведено 11 конкурсних процедур (аукціонів), за результатами яких укладено 4 договори. Ще 19 процедур знаходяться на стадії завершення.