Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Біатлоністи Харківщини з медалями повернулися з чемпіонату України

Біатлоністи Харківщини з медалями повернулися з чемпіонату України

Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.

У Чернігові відбувся чемпіонат України з літнього біатлону, призерами якого стали харків’яни Олександр Пономаренко та Ольга Абрамова.

Срібну медаль у чоловічому мас-старті завоював Олександр Пономаренко. Від Дениса Насика з Сумської області, який з результатом 27:39.9 фінішував першим, харків’янин відстав на 25 сек.

Також у чоловічому мас-старті в десятку кращих потрапили ще два харківських спортсмени: Юрій Ситник (6-е місце) та Степан Кінаш (7-е місце).

Бронзовою призеркою в жіночих перегонах переслідування стала Ольга Абрамова. Увійти до числа призерок харків’янці було досить важко, адже в спринті вона фінішувала лише десятою. Тим не менш, Ольга спромоглася показати гарний результат (31:00.3) та відстала від переможниці Дарини Блашко на 51.1 сек. Друге місце посіла представниця Сумської області Валентина Семеренко.

Досить успішно харківські біатлоністи виступили і в змішаній естафеті, посівши шосте місце. До складу команди увійшли Любов Кип’яченкова, Ольга Абрамова, Олександр Пономаренко та Юрій Ситник. Перемогу в змішаній естафеті здобула команда Тернопільської області.