Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ХОДА пройшов семінар на тему проведення оцінювання діяльності держслужбовців

У ХОДА пройшов семінар на тему проведення оцінювання діяльності держслужбовців

У заході, який відбувся 27 вересня, взяли участь представники служб управління персоналом структурних підрозділів ХОДА та районних державних адміністрацій області.

Семінар організовано Юридичним департаментом ХОДА у рамках просвітницького проекту «Я маю право!».

Про процедуру проведення оцінювання та визначення результатів службової діяльності державних службовців категорій «Б» і «В» у ході заходу розповіла представник Міжрегіонального управління Національного агентства з питань державної служби в Харківській та Сумській областях Зінаїда Даніліч. Учасники семінару обговорили значення та роль процедури оцінювання службової діяльності державного службовця, визначилися з функціями та обов’язками служб персоналу в проведенні оцінювання, опрацювали основні етапи та інструменти оцінювання службової діяльності держслужбовця.

Також під час семінару розглянули питання змін до законодавства щодо вирішення питань колективної власності на землю, запобігання рейдерству та актуальні проблеми господарського судочинства у справах, стороною у яких є районні державні адміністрації.

Довідка. Загальнонаціональний право​просвітницький проект «Я маю право!» реалізується Міністерством юстиції у співпраці з системою безоплатної правової допомоги територіальними органами юстиції за підтримки юридичних клінік, міжнародних донорів та партнерів.

Мета проекту – підвищити юридичну грамотність українців та сформувати нову правову культуру в суспільстві.